Ikväll, för de känner inte dig

Halli hallå, låt bloggy gå högt upp i det blååå!
(Om någon vill spärra in mig någonstans, exempelvis i en skolåda, eftersom jag använder väldigt sjuka hälsningsfraser - snälla, kör bara)
 
Idag är det tionde maj, vilket innebär att det bara är ungefär sju och en halv månad kvar till jul, och åtta och en halv månad tills jag fyller 23. Därför tänkte jag lägga upp en önskelista här. 
 
Min hemliga önskelista:
1. Att jag ska slippa skriva uppsats
2. Att jag ska ha råd att köpa nytt nagellack nästa månad
3. Att min svensklärare ska tycka att jag skrivit en bra uppsats
 
JAG ÄLSKAR UPPSATSPERIODEN!!!!!!!!
 
Observera att det sistnämnda var ett hemskt och märkligt skämt. Här kommer ytterligare en lista, nu på saker jag hellre hade gjort än att skriva uppsats den här veckan:
1. Gått på Axels tjugoettårsfest
2. Druckit öl på random uteservering (ifall det blir varmt igen)
3. Blekt håret lite mer så det blev blont istället för gulrött
 
Men jaja, jag vet att det kommer att bli roligt att skriva uppsats när jag hittat rätt källor och dessutom är detta antagligen den ENKLASTE akademiska uppsats jag någonsin kommer att skriva. Ytterligare saker att vara glad över:
 
 
Solens senaste platta är med beröm godkänd! Inte lika bra som förra så klart, men den förändrade hela mitt liv och betydde ALLT för nittonåriga Mikkiz. Sådana krav kan vi inte riktigt ställa här tror jag.
 
Min lillebror och jag ska på roast nästa fredag!!! Har redan lite ångest eftersom jag hatar folkmassor men förhoppningsvis kommer jag att skratta så mycket att jag får svårt att andas.
 
Casper existerar. Bäst av allt ovan.
 
Ja, det var allt jag kom på just nu. Natti bloggläsare.