Kompisdags!

¡Hola guapas!


Den här sommaren har mitt liv förändrats drastiskt. Vissa förändringar har varit smärtsamma, andra har varit härliga och somliga har varit varken eller. Som vanligt.

Jag har lagt väldigt mycket tid på att fundera på relationer den här sommaren. Så fort som skolan börjar så lovar jag att sluta, men nu ~*caRPaR*~ jag detta och fyller i niotillfems kompislista!



Hur är dina bästa egenskaper som vän?
Jag ställer upp väldigt mycket, tror jag. Kan slänga ihop överraskningsfester och spontana ölkvällar. Andra bonusar är att jag ofta tycker att umgänge är livets bästa grej: Vill vara med på det mesta, tar ofta initiativ till häng, peppar och har så himla hög tilltro till mina vänners förmågor. Tycker exempelvis att alla mina kompisars band är fantastiska. Har bra minne och kommer därigenom ihåg saker som är viktiga för mina vänner, vilket gör att jag aldrig glömmer bort att fråga om personen de dejtar eller vem de är osams med.

Sämst som vän?
Är dålig på att sätta gränser och sedan blir jag en vedervärdig martyr som gnäller över att ingen fattar hur mycket jag gör för dem. En annan usel sak med mig är att jag är så jävla bra på att "mamma" mina kompisar, vilket gör att jag kan bete mig rätt störigt pga mina moderskänslor? Dessutom tenderar jag att bli bossig ifall inte den jag umgås med är dominant. Och så är jag inte det minsta cool enligt NÅN.

Vad stör sig dina vänner på med dig?
Misstänker min bossighet, att jag har svårt att orka umgås och att jag kan vara lite mycket för vissa. Plus mitt pinsamma sätt.

Återkommande vänproblem?
Jag blir socialt utarbetad, kraschar och tar avstånd istället för att prata om det. Är generellt värdelös på att prata om mina känslor vilket gör att jag, i de flesta av mina vänrelationer, blir lyssnaren. Känner väldigt höga krav på att jag ska vara världens bästa vän till alla och glömmer ofta av att fråga mig vad JAG får ut av relationer.

Typiskt för dig som vän?
Att svara segt på exakt alla sociala medier.

När blir du sur?
När folk inte respekterar mina behov. Ex: ringer mitt i natten, kommer hem till mig oannonserat, vägrar mig min ensamtid.

Tråkigast med dina vänner?
Att de bor på massa olika ställen! I övrigt är mina vänner mycket bra.

Värsta sortens vän?
Här är en beskrivning av en mardrömskompis:
Dålig på att läsa av människor, självupptagen, tråkig, tjurig, en sån som alltid vill se på film, vill göra en svartsjuk genom att berätta om andra kompisar, egoistisk, klängig, dömande och totalt ointresserad av andra människor.

Bästa sortens vän?
Beskrivning av drömkompis:
Fattar hintar (typ om en inte vill prata om något), omtänksam, rolig, peppig, påhittig, generös med kompisar, empatisk, självständig, öppen och nyfiken. Plus har bra gossip. Bra gossip är ALLT. 

Gemensamma drag för mina närmsta vänner? 
Alltså tbh så är det väl mest att de är roliga, smarta, omtänksamma och SÅ OTROLIGT SNÄLLA. Det är nog det allra viktigaste. Fan vad mina kompisar ställer upp och är hundraprocentigt genomvänliga!!! Så tacksam över dem, de gör mig till en bättre människa.