Knope we can!

Helgen förflöt i ett ångesttöcken, men idag är jag tillbaka som den solstråle jag faktiskt är! Dessvärre fick jag för mig att bleka håret under pågående vånda; allt är fläckigt, men även solen har ju sina fläckar etc etc.
 
Vad har jag då gjort, undrar ni? Öh, jo, kollat på PARKS AND REC så klart. Leslie Knope är min nya ledstjärna, eftersom hon kombinerar det min pappa alltid tjatat om ("man ska inte plåga andra, man ska alltid bjuda till, men i övrigt kan man göra vad man vill") och det jag älskar mest (nördighet) i en person. Woho!
Plus lyssnat på Henrik Berggrens nya! En sätter verkligen sin egen ångest i perspektiv när HENRIK BERGGREN, denna kung av överåriga tonårsdepressioner, talar ut om att han borde ha slagits mot sina shitty förutsättningar "på ett konstruktivt sätt"! Vad har jag ens att grina över, jag som varken "knarkat bort min ungdom" eller har vänner som "har yrkesutbildning och skaffar barn" (no offense, Jonna och Amanda)? Allt i mitt liv känns fantastiskt! Woho! Jag är tillbaka på hästen!*
 
* = detta inlägg har skrivits under pågående koffeinkick, jag kanske återkommer senare med starkare hopplöshetskänslor.