Allt ni behöver just nu:

 
Senaste säsongen av Girls! Hur bra är inte det här? Ärligt talat, blir så himla tagen varje gång en ny säsong kommer. Ifall jag ser gamla avsnitt igen så tänker jag mest "öh, jaha, bra serie och sånt" men varje gång ett nytt avsnitt kommer så träffar det mig rätt i solar plexus och får mig att tappa andan i flera minuter. Eller så får det mig att tjuta av skratt. Hur som, det finns inte en endaste författare som inspirerar mig lika mycket som Lena Dunham gör och har gjort sedan jag upptäckte henne. Sorry, Skam, you got nothing on this.
 
Min nya Facebook-omslagsbild. Eftersom den gör mig lycklig + vemodig, inifrån och ut. Kul grej: andra gråter av typ ledsna katter eller Bon Iver när de är lite nere, men jag gråter av att prata om STREJKER? Vissa människor vill säkert spy på min "exotifiering av arbetarklassen", men jag LÅTER DEM för jag tror ärligt talat inte att min farfars far hade tyckt att det var så weird. Bra med medkänsla ju?! Och bra att älska den sortens historia som berör Vanligt Fölk™.
 
Jaja, det var mest det här jag ville säga, nu ska jag lyssna på meditationsmusik tills jag slocknar. Imorgon är det muntlig redovisning, så för att slippa stressa inför det så är det nog sundast om jag bara somnar bums. Natti!